Kadir Çöpdemir Kimdir? Biyografisi

Kadir Çöpdemir
Kadir Çöpdemir (Abdülkadir Geylani Çöpdemir), 1967 yılında Elazığ'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunudur.

Kadir Çöpdemir, Türkiye'nin ilk özel radyosu Süper FM'in ilk DJ (disc-jokey)'i olarak Türkiye'de ilk ses veren radyocudur. Maksat Muhabbet isimli programı yıllarca Süper FM, Klas FM, Roket FM gibi radyolarda başarıyla sürdürmüştür.

Kadir Çöpdemir, Meslek hayatına Süper FM'de radyoculuk yaparak başlamıştır. NTV'de Gerçeğin Ta Kendisi adlı programı yaptı. Beyazıt Öztürk ile 'Biri Bana Anlatsın' adlı programını sundu. 2007 yılından itibaren bir tematik haber-belgesel kanalı olan NTV'de 'Hiç Bunları Kendine Dert Etmeye Değer mi' isimli bir talk show'u Demet Akbağ ile sunmaya, ve Ulusal bir kanal olan Atv'de cumartesi geceleri 12'den sonra 'Maksat Muhabbet' isimli talk show programına başlamıştır. 2008 yılında da aynı programları sürdürmüştür.Kadir Çöpdemir, 2010 Mart ayı itibariyle TRT Haber kanalında "Söz Millette" adlı bir sokak röportajları programını sunmaya başlamıştır. TRT'de "Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor" adlı talk-show programı yapmaktadır

Filmografisi

2011 Avrupa Avrupa - Muhtar
2010 Halil İbrahim Sofrası - (Nuri)
2009 Türkler Çıldırmış Olmalı - Şaman
2006 Amerikalılar Karadeniz'de 2 - Muhittin
2006 Sınav  - Rahmi Geniş
2005 Deli Duran - Canlandırdığı karakter:Deli Duran
2005 Kızma Birader - Alaturka Kardeş
2004 Öteki Türkiye'de Bir Cumhurbaşkanı
2002 Ekmek Teknesi - Kirli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder