Meltem Pamirtan Kimdir? Biyografisi

Meltem Pamirtan
Meltem Pamirtan, 1977 yılında Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, ilk olarak 1982 yılında Adile Teyze adlı sinema filminde rol aldı.Adile Naşit , Şener Şen gibi önemli oyuncuların rol aldığı bu sinema filminde, Pamirtan, çocuk yaşta yer aldı. Aşk ve Ceza adlı TV dizisinde yer aldı.








Filmografisi

Küçük Kıyamet, 2012
Aşk ve Ceza, 2009
Prenses Perfinya, 2008
Parmaklıklar Ardında, 2007
Küçük Adımlar, 2007
Zeytin Dalı, 2005
Hayat Türküsü, 2006
Adile Teyze, 1982
Previous
Next Post »