Müge Oruçkaptan Kimdir? Biyografisi

Müge Oruçkaptan
Müge Oruçkaptan, 1957 yılında Gölcük'te doğdu. Gazi Üniversitesi Teknoloji Eğitimi Seramik Bölümü mezunu olan Oruçkaptan, önce TRT'de daha sonra özel tv kanallarında sunuculuk yaptı. Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı. Seslendirme çalışmaları da yapan sanatçı, son dönemde alışılagelenin aksine kamera karşısından tiyatroya geçerek Çığır Sahne'de Vagina Monologları adlı oyunda oynadı. Otel İstanbul adlı filmde müzik yapımcılığını yaptı. Kanal T de Tv Programı yapmaktadır. Ayrıca mangal partileriyle ünlüdür.





Filmografisi

Ayrılık - 2009
Umut - 2008
Hasret - 2006
Kül - 2006
İki Aile - 2006
Annenin Oyunu - 2006
Hafız - 2006
Anne Ya da Leyla - 2005
Otel İstanbul - 2005
Ayva Sarı Nar Kırmızı - 2004
Aşkımızda Ölüm Var - 2004
Gelin - 2003
Keje - 2002
Samyeli - 2000
Tirvana - 2000
Propaganda- 1999
Şara - 1999
Bücür Cadı - 1999
Bir Filiz Vardı - 1998
İntizar - 1997
Deli Divane - 1997
Hüznün Yüzü - 1997
İlk Aşk - 1997
Canısı - 1997
Anılardaki Sevgili - 1996
Sahte Dünyalar - 1995
Mirasyediler - 1995
Süper Baba - 1993
Previous
Next Post »