Biyografi Ara

Nagehan Alçı Kimdir? Biyografi

 

Nagehan Alçı
Nagehan Alçı, 13 Nisan 1977 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde öğrenim gördü.

Hürriyet'in dış haberler servisinde staj yaparak gazetecilik kariyerine başladı. Daha sonra 32. Gün'de ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında stajlarını sürdürdü. Show TV dış haberler departmanında çalıştıktan sonra Akşam gazetesine geçti. Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmış olan Alçı, bu gazeteden ayrılmıştır.

Bir süre Kanatürk'te Pelin Batu ile bir programda yorumculuk ta yapan Nagehan Alçı, 2008 yılında yayımlanan ''Özü Sözü Yirmi Bir'' isimli bir kitabı bulunan Nagehan Alçı, 27 Aralık 2010 tarihinde köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile evlendi. Nagehan Alçı'nın 7 Temmuz 2013 tarihinde Betül ve Ayşe Ela isminde ikiz kız çocukları oldu.

Nagehan Alçı, 2011 yılında Beyaz TV'de Medcezir programında ve CNN TÜRK'te, Dört Bir Taraf programında yorumculuk yapmaya başladı.
Nagehan Alçı Kimdir? Biyografi Nagehan Alçı Kimdir? Biyografi Biyografistan Nagehan Alçı Hayatı, Nagehan Alçı Biyografi, Nagehan Alçı Nereli ve Kaç Yaşında Nagehan Alçı , 13 Nisan 1977 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset B... 4.5 5

Hiç yorum yok: