Necati Bilgiç Kimdir? Biyografisi

Necati Bilgiç
Necati Bilgiç, 01 Mayıs 1953 yılında Bursa'da doğdu. İstanbul'a geldikten sonra Belediye Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Oyunculuk hayatına Haldun Dormen tiyatrosunda başladı. ilk olarak TRT'de ekrana gelen Uğur (Uğur Yücel)- Necati ikili şov programı ile tanındı.

Filmlerde çoğunlukla yardımcı rollerinde görev alan Necati Bilgiç özellikle Şener Şen filmlerindeki performansı ile hafızalarda yer etmiştir.




Filmografisi (Bazıları)

2012 Berlin Kaplanı - Nurettin
2006 İste Benim - Rasim
2002 Lahmacun ve Pizza - Faruk
1990 Karartma Geceleri
1989 Arabesk  Kaya
1988 Bıçkın
1987 Teyzem - Niyazi
1986 Deveci
1986 Milyarder - Atif
1985 Aşık oldum - Haluk
1985 Namuslu - Ergün
1984 Gizli Duygular - İsmail
1984 Karanfilli Naciye
1983 En Büyük Yumruk
1981 Çirkinlerde Sever
1979 Nazey
Previous
Next Post »