Necmi Yapıcı Kimdir? Biyografisi

Necmi Yapıcı
Necmi Yapıcı, 18 Mart 1972 yılında İzmir'in Buca ilçesinde doğdu doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

Necmi Yapıcı, 1999-2004 yılları arasında yayınlanan Hakan Yılmaz, Janset daha sonra Ayşe Tolga, Tuluğ Çizgen, Suzan Aksoy, Cezmi Baskın ve Selahattin Taşdöğen ile birlikte Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide oynadığı Feridun Bitir karakteri ile tanındı.

2005 yılında yönetmenliğini yaptığı Sonrada Görme adlı komedi dizisinde Metin Şentürk ve Asuman Krause ile birlikte rol aldı. 2006'da yine yönetmenlik yaptığı İmkansız Aşk dizisinde Ebru Gündeş, Serkan Altunorak, Eylem Yıldız, Betül Arım ve Murat Akkoyunlu ile rol aldı. Dizide Ankut karakterini canlandırdı.

Necmi Yapıcı, oyunculuk ve yönetmenlik dışında senaryo yazarlığı da yapmaktadır. Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar, Dikkat Bebek Var ve Kahkaha Show gibi yapımlarda senaristlik yaptı.

1996-2001 yılları arasında Melek Şahin ile evli olan Necmi Yapıcı'nın bu evliliğinde bir oğlu vardır.

2012-2017 döneminde yayınlanan Müfit Can Saçıntı'nın yönettiği ünlü dizi Seksenler de Kahveci Mesut rolünü oynadı.

Filmografisi

2017 Meryem - Ertan
2016 Vezir Parmağı - Kamil
2015 Detay - Bilgisayar Uzmanı
2014 Sadece Ben - Zeki
2013 10. Köy Teyatora - Muhtar
2012 Süper Türk - Cengiz
2012-2017 Seksenler - Kahveci Mesut
2011 Babam Sağolsun - Taci
2009-2011 Papatyam - Harun
2008 Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
2008-2009 Yalancı Romantik - Tayfun
2008 Prenses Perfinya - Santor
2008 Osmanlı Cumhuriyeti - Üzeyir
2008 Maskeli Beşler Kıbrıs - Sebo
2008 Anında Görüntü Show
2008 Adanalı - Maymuncu Nuri
2007 Kilit
2007 Gemilerde Talim Var
2007 Fesupanallah
2007 Beyaz Melek - Ömer
2006 İmkansız Aşk - Ankut
2005 Sonradan Görme - Feridun
2005 Sen misin? Değil misin? - Tanju
2005 Keloğlan Kara Prens'e Karşı - Cin
2004 Şans Kapıyı Kırınca - Ercan
2004 Dayı - Nuri
2004 Avrupa Yakası
2002 Reyting Hamdi
2002 En Son Babalar Duyar
2000 Kahkaha Show - Bay N
2000 Hırsızın Oğlu - Kopuk
1999 Kahpe Bizans
1999-2004 Ayrılsak da Beraberiz - Feridun Bitir
Previous
Next Post »