Neşe Sayles Kimdir? Biyografisi

Neşe Sayles
Neşe Sayles, 22 Mart 1986 yılında İtalya'da doğdu. Annesi Türk, Babası Jamika kökenli olan Neşe Sayles, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nde Bale ve Mimar Sinan Konservatuar'dan mezun olduktan sonra Yılmaz Erdoğan Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı.

BKM ekibine katılan Neşe Sayles, Çok Güzel Hareketler Bunlar'da Neşe karakteri ile oynadı. Ayrıca Hayat Bilgisi adlı gençlik dizisinde Bonus Leyla karakteriyle de tanınmaktadır.

2004 yılında Athena'nın Eurovision Şarkı Yarışması'nda ki dans ekibinde de yer alan Neşe Sayles, Karşı Cinsin Casusları adlı programda sunuculuk da yaptı.

2007 yılında Haluk Bilginer, Özgü Namal, Sermiyan Midyat ve Ragıp Savaş'ın da oynadığı Polis adlı sinema filminde Yo Yo Ma karakterini canlandırdı.

2008 yılında futbolcu İbrahim Kaş ile evlenen Neşe Sayles, 2010 yılının Aralık ayında boşandı.

2012'de İşler Güçler dizisinde Sabiha'yı oynayan Neşe Sayles, 2015 yılında ise Acil Aşk Aranıyor'da oynadı.

Filmografisi

2015 Acil Aşk Aranıyor
2012 İşler Güçler - Sabiha
2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar - Neşe
2008 Her Halimle Sev Beni - Feyza
2007 Zoraki Koca - Bengisu
2008 Polis - Yo Yo Ma
2006 Amerikalılar Karadeniz'de 2 - Melanie
2005 Aşka Sürgün - Mihri
2005 Organize İşler
2003 Hayat Bilgisi - Leyla
Previous
Next Post »