Nihal Menzil Kimdir? Biyografisi

Nihal Menzil
Nihal Menzil, 13 Aralık 1962 yılında Konya'da doğdu. Babasının subay olması nedeniyle eğitimini çeşitli illerde bölünmelerle tamamlayabilen Menzil, Haydarpaşa Sağlık Koleji'nde okurken ailesi tarafından evlendirildi. Eşini bir trafik kazasında yitirmesinden sonra tezgahtarlık, sekreterlik, anketörlük, kitap pazarlaması, radyo programcılığı, haber spikerliği, vokalistlik gibi çeşitli işlerde çalıştı. Sigorta poliçesi satarken bir tesadüf sonucu, oyunculuk teklifi alarak Sıcağı Sıcağına adlı programda ilk rolünü oynadı. İkinci Bahar adlı dizide yakaladığı başarıyı, Asmalı Konak dizisinde sürdürdü.  Son olarak 2013'te başlayan Nerde O Yeminler dizisinde rol almaktadır





Filmografisi

Nerde O Yeminler - 2013
Aşk Emek İste
r - 2013
İstanbul Çocukları - 2009
Makber - 2009

Yol Arkadaşım - 2008
Goncakaranfil - 2008
Aşk Kapıyı Çalınca - 2007
Kaybolan Yıllar - 2006
Ezo Gelin - 2006
Sınav - 2006
Doktorlar - 2006
Güz Yangını - 2005
Gece Yürüyüşü - 2004
Ah Be İstanbul - 2004
Haziran Gecesi - 2004
Çemberimde Gül Oya - 2004
Asmalı Konak / Hayat - 2003
Belalım Benim - 2002
Asmalı Konak - 2002
Vay Anam Vay - 2001
Dikkat Bebek Var - 2000
Evdeki Yabancı - 2000
Deli Yürek - 2000
Üvey Baba - 1998
İkinci Bahar - 1998
Ayrı Dünyalar - 1998
Dostlar Pasajı - 1997
Gözlerinde Son Gece - 1996
Komşular - 1993
Previous
Next Post »