Oğuzhan Koç Kimdir? Biyografisi

Oğuzhan Koç
Oğuzhan Koç, 13 Mayıs 1985 yılında Erzincan'ın Refahiye ilçesinde doğdu. 1992'de yaşanan Erzincan depreminden sonra ailesi Bursa'ya yerleşti. Gazi Anadolu Lisesi'nden sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nde ÇEKO bölümüne giren Oğuzhan Koç, daha sonra İstanbul Üniversitesi Antropoloji bölümüne geçti.

8 yaşındayken müzik eğitimi almaya başlayan Oğuzhan Koç, ayrıca okul yıllarında tiyatro eğitimi alarak oyunculukta yaptı. Lise yıllarında daha sonra birlikte rol alacağı Eser Yenenler ile arkadaş oldu.

2007 yılında BKM ekibine katılan Oğuzhan Koç, 2008-2011 döneminde yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'da oynadı. Ayrıca bazı skeçlerin senaryosuna da katkıda bulundu. 2010 yılında Çok Film Hareketler Bunlar adında birde sinema filmi çekildi.

2009 yılında Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği Neşeli Hayat filminde Timur rolünü oynadı.

Müzikle de ilgilenen Oğuzhan Koç, 2013 yılında Ben Hala Rüyada adlı albümünü çıkardı. Ayrıca 2015'te Gülben Ergen ile düet olarak yaptığı Aşk Aynı Değil, 2016 yılında Bulutlara Esir Olduk, 2017'de de Küsme Aşka adlı 3 single yaptı.

2013 yılında ilk olarak Star TV'de 3+1 adıyla yayınlanan daha sonra ise Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de devam eden 3 Adam adlı programda Eser Yenenkler ve İbrahim Büyükak ile birlikte sunuculuk yapıyor.

2014 yılında O Ses Çocuklar adlı programda Mustafa Ceceli, Hadise ve Murat Boz ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

27 Ekim 2017 tarihinde gösterime girecek olan, Yol Arkadaşım adlı filmde İbrahim Büyükak ile birlikte rol aldı.

Filmografisi

2017 Yol Arkadaşım - Onur
2017 Doru - Seyis
2016 3 Adam Fazla Gurur Kalbe Vurur
2015 Bana Baba Dedi - Kaan
2010 Çok Film Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat - Timur
2008-2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar
Previous
Next Post »