Paşhan Yılmazel Kimdir? Biyografisi

Paşhan Yılmazel Kimdir Biyografi
Paşhan Serkan Yılmazel, 31 Mart 1982 yılında Almanya'nın başkenti Berlin'de doğdu. 3 yaşındayken ailesi İstanbul'a yerleşti. Liseyi İhsan Mermerci Lisesinde okuyan Paşhan Yılmazel, Haliç Üniversitesinden mezun oldu. Ayrıca Akademi İstanbul'da Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim aldı.

İlk olarak Küçük Besleme, Dadı ve Sultan gibi dizilerde rol alan Paşhan Yılmazel, 2003-2006 yılları arasında Gani Müjde'nin yazıp, yönettiği Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Kerem Kupacı, Serhan Arslan, Ümit Erdim, İpek Erdem, Gökçe Bahadır, Ulvi Alacakaptan ve Belma Canciğer'in de oynadığı Hayat Bilgisi adlı dizide Ortega Sedat rolü ünlendi.

2009 yılında Ogün Kaptanoğlu, Damla Debre, Kerem Fırtına, Öykü Akay, Almeda Abazi, Gökhan Çelebi ve Melahat Abbasova ile rol aldığı, Konak adlı korku ve gerilim türü filmde Taylan rolünü oynadı.

Çılgın Dersane Kampta ve Çılgın Dersane 3 filmlerinde Mojo rolünü oynayan Paşhan Yılmazel, 2014 yılında Çılgın Dersane Üniversitede adlı filmin senaryosunu yazarak yine aynı rolde oyunculuk da yaptı.

2015 yılında Cemal rolünü oynadığı, Tutar mı Tutar adlı dizide Cahit Gök, Ceyda Ateş ve Su Kutlu ile birlikte rol aldı.

Filmografisi

2015 Tutar mı Tutar - Cemal
2014 Çılgın Dersane Üniversitede - Mojo
2013 Çılgın Dersane 3 - Mojo
2012 Huzur Sokağı - Selim
2011 Artı 18 - Serkan
2009 Altın Kızlar
2009 Adanalı - Doktor Gürcan

2009 Rina - Ömür
2009 Konak - Taylan

2008 Avanak Kuzenle - Neco
2008 Hayat Güzeldir - Mehmet Bahtiyar
2008 Doktorlar - Dr. Ahmet Durmaz

2007 Şölen - Murat
2007 Gemilerde Talim Var

2007 Çılgın Dersane Kampta - Mojo
2006 Deli Dolu - Metin
2003-2006 Hayat Bilgisi - Ortega Sedat
2002 Çekirdek Aile
2001 Sultan - Cengiz
2001 Güz Gülleri

2000 Dadı - Orhan
1999 Küçük Besleme - Murat
Previous
Next Post »