Biyografi Ara

Pınar Alyar Kimdir? Biyografisi

 

Pınar Alyar
Pınar Alyar,  26 Ocak 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi Burak Bora Anadolu Lisesi'nde okuyan Pınar Alyar, Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü ve Anadolu Üniversitesi'nde İşletme bölümlerinden mezun oldu.

Üniversiteden sonra oyunculuk alanında kariyer hedefleyerek, Akademi 35 Buçuk Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimleri ile Latin dansları, tango ve folklor oyunları gibi eğitimler alan Pınar Alyar, Kuş Dili Eğitim Merkezinde de sunuculu ve oyunculuk dersleri aldı.

2009 yılında Atv'de yayınlanan Aşk Bir Hayal dizisinde ilk kez ekran karşısına çıkan Pınar Alyar, 2010 yılında daha önce Arka Sıradakiler dizisinde Kemal Öğretmen rolünü oynayan Bülent Emin Yarar'ın başrolde oynadığı ve yine Hamdi Alkan'ın yönettiği, zengin çocuklarının okuduğu bir kolejde yaşanan olayları konu alan Öğretmen Kemal adlı dizide Selin karakterini canlandırdı.

2011 yılında Fuat Göl'ün yönettiği Gece Sularında İstanbul adlı belgesel türü filmde Fuat Erbey ve Açelya Topaloğlu ile rol aldı.

Filmografisi

2011 Gece Suların İstanbul - Esra
2010 Öğretmen Kemal - Selin
2009 Aşk Bir Hayal
Pınar Alyar Kimdir? Biyografisi Pınar Alyar Kimdir? Biyografisi Biyografistan Pınar Alyar Hayatı, Pınar Alyar Biyografi, Pınar Alyar Nereli ve Kaç Yaşında, Pınar Alyar Hakkında Bilgi Pınar Alyar ,  26 Ocak 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi Burak Bora Anadolu Lisesi'nde okuyan Pınar Alyar, Akdeniz Üniversite... 4.5 5

Hiç yorum yok: