Serhan Yavaş Kimdir? Biyografisi

Serhan Yavaş Kimdir Biyografi
Serhan Yavaş, 27 Mart 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan Serhan Yavaş, üniversite yıllarında tenis dersleri de verdi. Ayrıca 1990-1998 yılları arasında fotomedollik ve reklam oyunculuğu da yapan Serhan Yavaş, 1999'da evlendikten sonra bıraktı.

1998 yılında Örümcek dizisinde Nilüfer Kurt, Nurşah Okay, İpek Tenolcay, Aykut Sözeri, Betül Arım, Semra Dinçer, Erkan Sever ve Sezai Aydın ile rol alan Serhan Yavaş, Komiser Şekip rolünü oynadı.

2009-2011 yılları arasında Sinem Öztufan ve Özlem Yılmaz ile başrolleri paylaştığı Unutulmaz adlı dizide canlandırdığı Harun Hakkı karakteri ile TelevizonDizisi.com ödülleri kapsamında En İyi Erkek Oyuncu seçildi.

2017 yılında Seni Kimler Aldı dizisinde Talat Çamay karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2017 Seni Kimler Aldı - Talat
2013 Adını Kalbime Yazdım - Ömer
2009-2011 Unutulmaz - Harun Hakkı
2008 Yağmurdan Sonra - Nuri
2007-2008 Yemin - Menderes
1998 Örümcek - Komiser Şekip