Timur Acar Kimdir? Biyografisi

Timur Acar
Timur Acar, 22 Aralık 1979 yılında Sakarya'da doğdu. Gürcistan kökenlidir. Almanya'da çocukluğu geçen Timur Acar, 1999 Marmara Depreminden sonra ailesinin asıl memleketi olan Sakarya'nın Karasu ilçesine yerleşmiştir. 1999 yılında tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kurşun Yarası, Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi dizilerde yer alarak tanınmaya başladı. Tiyatro dışında başlıca hobisi olarak müzik tutkusu da bulunmaktadır.





Filmografisi

2013 Erkek Tarafı: Testosteron - Aliş
2013 Bebek İşi - Murat
2013 Yalan Dünya
2012 Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede - Köfte Necmi
2011 Devrimden Sonra
2010 Çakallarla Dans - Köfte Necmi
2009-2011 Akasya Durağı - Arif

2009 Çıngıraklı Top - Nuri
2009 Ah Kalbim
2009 Türkler Çıldırmış Olmalı - Kadırgalı Sarı Recep
2009 Başka Dilde Aşk - Emniyet Müdürü
2007 Ulkak - Havari
2007 Kaybedenler
2006 Gomeda
2007-2009 Avrupa Yakası - İzzet
Previous
Next Post »