Uraz Kaygılaroğlu Kimdir? Biyografisi

Uraz Kaygılaroğlu
Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 yılında İstanbul'un Kadıköy ilçesinde doğdu. Aslen Balıkesirlidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunu olan Uraz Kaygılaroğlu, dizi ve sinema oyunculuğu yapmaktadır.

2011-2013 döneminde Gani Müjde'nin Pis Yedili dizisinde Can Burger karakteri ile tanınan Uraz Kaygılaroğlu, 2012'de Harem dizisinde Feminen Ağa karakterini canlandırdı.

2015-2017 döneminde TRT1'de yayınlanan ve bir Güney Kore dizisinden uyarlanan Baba Candır adlı dizide Melis Tüzüngüç, Settar Tanrıöğen, Berna Koraltürk ve Tülay Bursa ile birlikte rol aldı.

2016 yılında TRT1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışma programının sunuculuğunu yaptı.

17 Kasım 2017 tarihinde gösterime giren Sen Kiminle Dans Ediyorsun? adlı komedi filminde Demet Özdemir ve Binnur Kaya ile birlikte rol alan Uraz Kaygılaroğlu, Selim karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun? - Selim
2017 Klavye Delikanlıları - Volki
2016 Dönerse Senindir
2016 Deli Dumrul
2015-2016 Baba Candır - Haluk
2014 Yedi Güzel Adam - Erdem Beyazıd
2013 Eski Hikaye - Ömer
2012 Harem - Feminen Ağa
2011-2013 Pis Yedili - Can Burger

2009 Mezuniyet - Umut
2009-2010 Es Es - Fethi
2009 Ejder Kapanı - Gazeteci
2008 Canını Sevdiğim İstanbul'u - Ferhat
2008 Milyonda Bir - Berke
Previous
Next Post »