Biyografi Ara

Akif Beki Kimdir? Biyografi

 

Akif Beki
Akif Beki, 2 Temmuz 1971 yılında Bingöl'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Arap Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı'nda yaptı. Üniversiteye başladığında gazetecilik mesleğine de adım atmıştı. 1990 yılında mesleğe muhabir olarak başladı.

Akif Beki; Zaman gazetesi, Haftalık İzlenim, Flash TV'de ve Yeni Şafak, Yeni Yüzyıl ve Turkish Daily News gazetelerinde çalıştı. 1998 yılında Kanal 7 TV Washington Temsilciligi'ne atandı. 2001'de Türkiye'ye bu kez Ankara Temsilcisi olarak geri çağrıldı.

Akif Beki, Yeni Yüzyıl gazetesi için yazdığı dizi yazılardan, cemaat ve tarikat yapılarını inceleyen iki çalışması kitaplaştırılarak aynı gazete tarafından 1995 yılında okurlarına özendirme olarak verildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın zihin dünyasını konuşma dili üzerinden analiz eden üçüncü kitabı da 2003 yılında Erdoğan'ın Harfleri adıyla yayımlanmıştır.

Akif Beki, evli ve bir çocuk babasıdır.
Akif Beki Kimdir? Biyografi Akif Beki Kimdir? Biyografi Biyografistan Akif Beki Hayatı, Akif Beki Biyografi, Akif Beki Nereli, Akif Beki Kitapları ve hakkında bilgi Akif Beki , 2 Temmuz 1971 yılında Bingöl'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Arap D... 4.5 5

Hiç yorum yok: