Aslı Altaylar Kimdir? Biyografisi

Aslı Nimet Altaylar
Aslı Nimet Altaylar, 21 Ekim 1980 yılında Rize'de doğdu. Habir Yahşi lisesini bitirdikten sonra, Müjdat Gezen Sanat Merkez'inde Tiyatro eğitim aldı. Çiçek Taksi dizisi ile oyunculuğa başlayan Aslı Altaylar, daha sonra birçok yapımda rol aldı. 2004 yılında Yabancı Damat dizisinde Aysel rolü ile de tanınır.

Aslı Altaylar, 2008-2011 yılları arasında yayınlanan ''Akasya Durağı'' adlı komedi dizisinde Gülbin karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2016 Gülümse Yeter - Ayten

2014 Kanunsuzlar
2008-2011 Akasya Durağı - Gülbin
2008 Ali'nin Sekiz Günü
2007 Sinekli Bakkal
2005 Ters Köşe
2004 Yabancı Damat - Aysel
2003 Giz
2002 Hititler
2002 Azad
2001 Tatlı Hayat - Gardiyan
1999 Ayrılsak da Beraberiz
1995 Çiçek Taksi


Previous
Next Post »