Biyografi Ara

Ayşe Arman Kimdir? Biyografi

 

Ayşe Arman
Ayşe Arman, 9 Aralık 1969 yılında Adana'da doğdu. Annesi Veronica Arman Almandır ve başarılı bir balerindir. Babası Mehmet Arman vefat etmiştir ve Ayşe Arman'ın ona olan bağlılığı yazılarından bellidir. Hürriyet gazetesinde genellikle kadın-erkek ilişkileri başta olmak üzere yazıları ile tanınır. Pazar röportajları da ünlüdür.

Ayşe Arman, Haldun Dormen ve Betül Mardin'in oğlu Ömer Dormen'le evlidir. Alya adında bir kızları vardır. Eşi ve çocuğu ile Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Dubai şehrinde yaşamaktadır.

Ayşe Arman, 2011 yılında Aşk Tesadüfleri Sever filminde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Röportaj ve yazılarında feminist üslub ve hareketleri, LGBT haklarına yönelik aktivist söylemleri dikkat çekmektedir.

Ayşe Arman Kitapları

2002 Kimse Okumazsa Ben Okurum
2003 Kimse Sormazsa Ben Sorarım
Ayşe Arman Kimdir? Biyografi Ayşe Arman Kimdir? Biyografi Biyografistan Ayşe Arman Hayatı, Ayşe Arman Biyografi, Ayşe Arman Nerel, ve Kaç Yaşında, Ayşe Arman Kitapları ve hakkında bilgi... Ayşe Arman , 9 Aralık 1969 yılında Adana'da doğdu. Annesi Veronica Arman Almandır ve başarılı bir balerindir. Babası Mehmet Arman vefa... 4.5 5

Hiç yorum yok: