Biyografi Ara

Burçak Önder Kimdir? Biyografisi

 

Burçak Önder
Burçak Önder, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında özel radyolarda program yapımcısı ve sunucusu olarak çalıştı. Üniversiteyi bitirdikten sonra Kanal E'de Borsa muhabirliği görevine başladı ve iki yıl bu görevi sürdürdü. Daha sonra Kanal D haber merkezine geçti ve bir süre muhabirlik yaptı.

1999 yılında ekonomi haberciliğine geri döndü ve yeniden Kanal E televizyonunda bu kez ekonomi programları sunmaya başladı.

Burçak Önder, O dönemde Doğuş Grubu’nun Kanal E televizyonunu satın almasıyla Doğuş Yayın Grubu'na katıldı. 2000 yılında CNBC-e televizyonu kurulduğunda bir yıl İMKB’den borsa yayınlarına devam etti. 1 yıl kadar sonra CNBC-E’de sabah yayınlanan Geri Sayım programını sunmaya başladı.

Sonraki yıllarda CNBC-E'nin Piyasa Ekranı ve Son Baskı kuşaklarında sunuculuk ve editörlük yaptı. Aynı yıllarda NTV televizyonunda Yeşil Ekran, Ekonomi Ekranı ve sektör programlarını sundu. Son bir yıldır CNBC-E'nin Piyasa Ekranı kuşağını sunuyor.
Burçak Önder Kimdir? Biyografisi Burçak Önder Kimdir? Biyografisi Biyografistan Burçak Önder , 1997 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yılların... 4.5 5

Hiç yorum yok: