Ceyda Ateş Kimdir? Biyografisi

Ceyda Ateş
Ceyda Ateş, 14 Eylül 1987 yılında Ankara'da doğdu. Daha 5 yaşında güzellik yarışmasında birinci oldu ve ardından televizyon dünyasına girdi. 

Ceyda Ateş, Barış Manço Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Çiçek Taksi dizisinde Aslı karakteri ile tanınarak birçok dizi ve sinema filminde rol aldı.

Ceyda Ateş, 2008 yılında Çılgın Dersane Kampta adlı sinema filminde oynadı. Ayrıca Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak girmiş, daha sonra sezon boyunca dizide rol almıştır. Daha sonra "Yer Gök Aşk" adlı dizide konuk oyuncu olarak bir süre rol almıştır. Ardından Adını Feriha Koydum adlı dizide rol almıştır. 

Ceyda Ateş, Adını Feriha Koydum dizisinden 2. sezonun sonunda ayrılarak, baş rollerini Özgür Çevik ile paylaşacağı Evlerden Biri adlı dizide Nursen karakterini canlandırdı. Emir'in Yolu adlı televizyon dizisinin 73. bölümünde geri döndü.

2014 yılında komedi ve korku konulu Gulyabani filminde Deniz Uğur, Melike Öcalan ve Didem Balçın ile birlikte rol alan Ceyda Ateş, filmde Duygu karakterini oynadı.

Filmografisi

1995 Çiçek Taksi - Aslı
1998 Erguvan Yılları
1999 Hayat Bağları
2000 Küçük İbo - Elmas
2000 Üvey Baba
2001 Tatlı Hayat Elena Gül
2001 Dünya Varmış
2002 Yarım Elma Beren
2002 Bulutbey
2003 Gurbet Kadını Merve
2003 Hayat Bilgisi Sude
2004 Gizli Dünyalar
2004 Cennet Mahallesi Dicle (Komiserin Kızı)
2004 Büyük Buluşma
2005 Beşinci Boyut Gökçe
2005 Aşk Oyunu Feride
2006 Karagümrük Yanıyor Petek
2006 Ahh İstanbul
2007 Yalan Dünya - Yeliz
2008 Hayat Güzeldir Pınar Bahtiyar
2008 Doludizgin Yıllar Pembe
2009 Kavak Yelleri Leyla
2009 Elveda Rumeli Pembe
2010 Yer Gök Aşk Betül
2011 Adını Feriha Koydum Hande Gezgin
2012 Evlerden Biri - Nursen
2012 Emir'in Yolu - Hande Gezgin
2013 Böyle Bitmesin - Derya
2013 Bir Yastıkta

2013 Firuze - Suzan
2013 Aşk Ağlatır - Lale
2014 Yılanların Öcü - Zahide
2014 Gulyabani - Duygu
2015 Gamsız Hayat - Ela
2015 Adana İşi - Zeynep
2016 Hasret Bitti - Duru
Previous
Next Post »