Damla Ersubaşı Kimdir? Biyografisi

Damla Ersubaşı - Sihirli Annem Tuğçe
Damla Ersubaşı, 21 Haziran 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde eğitimine devam ediyor.

İlk olarak, Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora'nın oynadığı ''Yılan Hikayesi'' adlı dizide rol alan Damla Ersubaşı, birçok dizide rol aldı. 2003-2011 yılları arasında yayınlanan ''Sihirli Annem'' dizisinde ki Tuğçe karakteri ile tanındı.

Damla Ersubaşı, ayrıca LC Waikiki kataloglarında fotomodellik de yaptı.

Damla Ersubaşı, son olarak 2014 yılında Sabit Kanca 2'de Zeliş karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2008 Her Halimle Sev Beni - Zeynep
2007 OKS Anneleri - Nazlı
2006 Selena - Büyük Nazlı
2006-2008 Doktorlar - Melis
2006 Arka Sokaklar - Gizem
2005 Aşka Sürgün - Fidan
2004 Kalp Gözü – Nazlı – Aslı
2003-2011 Sihirli Annem – Tuğçe

2002 Sır Kapısı - Selin
2002 Aslı ile Kerem - Konuk Oyuncu
2001 Benimle Evlenirmisin - Umut
1999-2001 Yilan Hikayesi – Damla
Previous
Next Post »