Biyografi Ara

Ersin Düzen Kimdir? Biyografisi

 

Ersin Düzen
Ersin Düzen, 2 Haziran 1975 yılında Zonguldak'ta doğdu. Ersin Düzen, Çocukluğundan beri hayal ettiği spor spikerliği için 1992 yılında Denizli'de radyo programı yaparak medyaya girmiştir. Denizli Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde okudu.

Almanca ve İngilizce bilmekte olan Ersin Düzen, Eskişehir'de kaldığı 4 yıl boyunca birçok yerel radyo ve televizyonlarda çalışmış, genel yayın yönetmenliği yapmıştır. 1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de yayınlanan Süper Frikik spor-magazin programını sunmuştur.

Ersin Düzen, 1998-1999 döneminde Mahsun Kırmızıgül'ün oynadığı Star Tv kanalında yayınlanan Yıkılmadım isimli televizyon dizisinde oynamıştır.

Ersin Düzen, "Bi-Daha", "Televole" ve "Telegol" programlarını sunarken, Star TV'de Şampiyonlar Ligi ve Teleon TV'de Süper Lig maçlarını anlatmıştır. Telegol'ü sunduktan sonra 8 yıl çalıştığı Star TV'den ATV'ye transfer olarak Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç ile birlikte "Santra" programında Süper Lig maçlarını yorumlamıştır. ATV'de ayrıca Türkiye Millî Futbol Takımı'nın maçlarını, Kanal 1'de ise 2006 Dünya Kupası maçlarını anlatmıştır. 2 yıl çalıştığı ATV'den, 2007 yılında NTV'ye geçmiştir.

NTV ve NTV Spor'da İtalya ve İspanya Ligi maçlarını anlatan Ersin Düzen, pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte "Futbol Pazarı" programında Süper Lig maçlarını, Salı akşamı NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında Avrupa Liglerini yorumladı. Ayrıca hafta içi dört gece "Spor Gecesi" isimli programı yaptı. Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. 

Ersin Düzen, Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanan Stadyum moderatörlüğünü yapmaktadır
Ersin Düzen Kimdir? Biyografisi Ersin Düzen Kimdir? Biyografisi Biyografistan Ersin Düzen Hayatı, Ersin Düzen Biyografi Ersin Düzen Nereli ve Kaç Yaşında, Ersin Düzen Hakkında Bilgi... Ersin Düzen , 2 Haziran 1975 yılında Zonguldak'ta doğdu. Ersin Düzen, Çocukluğundan beri hayal ettiği spor spikerliği için 1992 yılınd... 4.5 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ersin Düzen aslen Mersin ili Mut ilçesindendir Babasının Görevi nedeniyle Zonguldak da dünyaya geldi.