Biyografi Ara

Ferda Yıldırım Kimdir? Biyografisi

 

Ferda Yıldırım
Ferda Yıldırım, 28 Nisan 1977 yılında Ankara'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği mezunu olan Ferda Yıldırım, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Spikerlik ve Metin yazarlığı sertifika programını da bitirdi.

Mesleki yaşamına radyoculuk ile başladı. Uzun yıllar Doğan Grubu'na bağlı radyolar Radyo D, Radyo Foreks ve Hür FM'de çalıştı.

Televizyonculuk dönemi ise Kanal D’de başladı. Kanal D’de Ana habere sunuculuğuna kadar çıktı. Daha sonraki 3 yıl Habertürk televizyonunda çalıştı ve bu kanalda "Uyandırma Servisi" programında hem editörlük hem sunuculuk görevini üstlendi. Aynı dönem Alem FM adlı radyonun haber merkezinde de çalıştı.

Ferda Yıldırım, bunların yanında; Doğa Rutkay ile "Her Şeyi Söylemek Mümkün", "Şans Kapıdan Bakınca", "Zevkler ve renkler" gibi pek çok programda editörlük görevini üstlendi. Son olarak Cine 5 Haber kadrosuna katılan Ferda Yıldırım bir süre "Cine 5 Ana Haber Bülteni'ni sundu. Daha sonra Beyaz TV'ye geçerek, ana haber bülteni sunuculuğunu üstlendi.
Ferda Yıldırım Kimdir? Biyografisi Ferda Yıldırım Kimdir? Biyografisi Biyografistan Ferda Yıldırım Hayatı, Ferda Yıldırım Biyografi, Ferda Yıldırım Nereli ve Kaç Yaşında, Ferda Yıldırım Hakkında Bilgi Ferda Yıldırım , 28 Nisan 1977 yılında Ankara'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği mezunu olan Ferda Yıldırım, Ankar... 4.5 5

Hiç yorum yok: