Biyografi Ara

Hande Kazanova Kimdir? Biyografi

 

Hande Kazanova
Hande Kazanova, 25 Eylül 1973 yılında İzmir'de doğdu. Ailenin tek çocuğu olarak kuzenleriyle çok aktif keyifli bir çocukluk geçirdi. İlkokulu Alaybey İlkokulunda ortaokulu ve liseyi İzmir Fatih Koleji'nde okudu.

1992 yılında İstanbul Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesinde okumuştur. Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek ülkemizi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri aldı.

2000 yılında Kiss TV'de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sunan, Hande Kazanova, ayrıca Astroloji yazarlığı ve danışmanlığı da yapmaktadır. Habertürk adlı gazetede burç astroloji yazarlığını yapıyor.

2010 yılında Ali Başar, Tuvana Türkay ve İpek Tenolcay ile birlikte rol aldığı, Nakş-ı Dil Sultan filminde Esma Sultanı canlandırdı. Ayrıca, Alice Harikalar Diyarında filminde Türkçe seslendirme de yapan Hande Kazanova, 2013 yılında ise Bu İşte Bir Yalnızlık Var adlı sinema filiminde rol aldı.

Hande Kazanova Kimdir? Biyografi Hande Kazanova Kimdir? Biyografi Biyografistan Hande Kazanova Hayatı, Hande Kazanova Biyografi, Hande Kazanova Nereli ve Kaç Yaşında, Hande Kazanova Hakkında bilgi Hande Kazanova , 25 Eylül 1973 yılında İzmir'de doğdu. Ailenin tek çocuğu olarak kuzenleriyle çok aktif keyifli bir çocukluk geçirdi. ... 4.5 5

Hiç yorum yok: