İnanç Konukçu Kimdir? Biyografisi

İnanç Konukçu
İnanç Konukçu, 11 Kasım 1985 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana sanat Dalı mezun olan İnanç Konukçu, Hayatı Yaşamak, Bir Yaz Masalı, Pinokyo gibi tiyatro oyunlarında oynadı.

2005 yılında ilk olarak Karanlıktaki Umut adlı dizide rol alan İnanç Konukçu, 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde oynadığı polisiye dizi Behzat Ç.,'de Hayalet karakterini oynadı. 2011 yılında Seni Kalbime Gömdüm adlı diziden uyarlanan filmde de aynı karakteri oynadı.

2013-2014 döneminde yayınlanan Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Mustafa Avkıran, Hasan Küçükçetin ve Yağmur Tanrısevsin'in oynadığı Kaçak dizisinde Doktor Nazmi'yi canlandırdı.

Filmografisi

2017 Kırlangıç Fırtınası - Hikmet Turaboğlu
2016 Kaçma Birader
2016 Dar Elbise - Nazmi
2015 Tuhaf Zamanlar - Haydar
2015 Kasap Havası - Ahmet
2013-2014 Kaçak - Dr. Nazmi
2010-2013 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - Hayalet
2011 Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm
2005 Karanlıktaki Umut
Previous
Next Post »