Levent Sülün Kimdir? Biyografisi

Levent Sülün
Levent Sülün, 8 Kasım 1975 yılında İstanbul'da doğdu. 1990'lı yıllardan bu yana seslendirme sanatçılığı, dizi ve sinema oyunculuğu yapan Levent Sülün, birçok önemli yapımda roller aldı. 

Berna Sülün ile evli olan Levent Sülün'ün Yağız Utku ve Bade Rana adında 2 çocuğu vardır.

Kurtlar Vadisi Pusu'da John Smith karakterini oynayan Levent Sülün, 2017 yılında Sorgu filminde Nady Bondar ve Ümit Acar ile birlikte rol aldı.

Filmografisi

2017 Umudun Kıyısında
2017 Sorgu - Ozan
2017 Vezir Parmağı - Hızır
2015-2016 Kurtlar Vadisi Pusu - John Smith
2015 Ne Münasebet
2015 Münafık
2014 Sadece Sen - Kenan
2014 Gölgedekiler - İskender
2014 Bana Adını Sor
2013 Unutamam Seni
2013 Günce - Radyocu Namık
2012 Laz Vampir Tirakula - Dursun
2012 Sürekli Dizi
2011 Kurşun Bilal - Tayfun
2009 Hırçın Kız Kadife
2009 Geniş Aile - Kenan
2009 Ve Merhaba Kainat: Nazım Hikmet
2008 Benim Annem Bir Melek
2008 Ateş Ve Barut
2008 Gece Gündüz
2007 Dudaktan Kalbe
2007 Semum - Ali

2007-2008 Doktorlar - Müfit
2006 İmkansız Aşk
2006 Acemi Cadı

2006 Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı
2006 İki Aile
2005 Kayıp Umutlar
2005 Gümüş
2005 Hırsız Polis
2004 Bir Dilim Aşk
2004 Aşkımızda Ölüm Var
2004 Büyük Yalan
2004 Avrupa Yakası
2004 Kahraman İnekler
2004 Gece Yürüyüşü
2004 Kalp Gözü
2004 Omuz Omuza
2003 Mühürlü Güller
2003 Estağfurullah Yokuşu
2003 Kampüsistan
2003 Alacakaranlık
2003 Seni Yaşatacağım
2002 Başımıza Gelenler
2002 Beşik Kertmesi
2001 Çifte Bela
2001 Bana Şans Dile
2001 Tatlı Hayat

2001 Çiçek Taksi - Levent
2001 Benimle Evlenir misin?
2000 Evdeki Yabancı
2000 Dadı
2000 Kimyacı
1999 Günaydın İstanbul Kardeş
1997 Yasemince
1997 Ruhsar
1997 Böyle mi Olacaktı
1997 Baba Evi
1997 Eltiler
1996 Tatlı Kaçıklar
Previous
Next Post »