Levent Sülün Kimdir? Biyografisi

Levent Sülün
Levent Sülün, 8 Kasım 1975 yılında İstanbul'da doğdu. 

Levent Sülün,Sanat hayatına 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle başlayan Levent Sülün, oyunculuk ve seslendirme sanatçılığı yapmaktadır. Sanatçı ayrıca reklam filmlerinde de rol almaktadır.








Filmografisi


Laz Vampir Tirakula - 2012
Sürekli Dizi - 2012
Kurşun Bilal - 2011
Hırçın Kız Kadife - 2009
Geniş Aile - 2009
Ve Merhaba Kainat: Nazım Hikmet - 2009
Benim Annem Bir Melek - 2008
Ateş Ve Barut - 2008
Gece Gündüz - 2008
Dudaktan Kalbe (dizi)- 2007
Semum - 2007
İmkansız Aşk - 2006
Acemi Cadı - 2006
Doktorlar - 2006
Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı - 2006
İki Aile - 2006
Kayıp Umutlar - 2005
Gümüş - 2005
Madagaskar - 2005
Hırsız Polis - 2005
Bir Dilim Aşk - 2004
Aşkımızda Ölüm Var - 2004
Büyük Yalan - 2004
Avrupa Yakası - 2004
Kahraman İnekler - 2004
Gece Yürüyüşü - 2004
Kalp Gözü - 2004
Omuz Omuza - 2004
Mühürlü Güller - 2003
Estağfurullah Yokuşu - 2003
Kampüsistan - 2003
Alacakaranlık - 2003
Seni Yaşatacağım - 2003
Başımıza Gelenler - 2002
Beşik Kertmesi - 2002
Çifte Bela - 2001
Bana Şans Dile - 2001
Tatlı Hayat - 2001
Benimle Evlenir misin - 2001
Evdeki Yabancı - 2000
Dadı - 2000
Kimyacı - 2000
Günaydın İstanbul Kardeş - 1999
Pokemon : İlk Film - 1999
Yasemince - 1997
Ruhsar - 1997
Böyle mi Olacaktı - 1997
Baba Evi - 1997
Eltiler - 1997
Tatlı Kaçıklar - 1996
Çiçek Taksi - 1995
Previous
Next Post »