Biyografi Ara

Müge Anlı Kimdir? Biyografisi

 

Müge Anlı
Müge Anlı, 19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.

2008 yılında gazeteci Burhan Akdağ'dan boşanan Müge Anlı'nın bu evlilikten 1 kızı vardır.

Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Müge Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek ile Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır.

Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek, Cenk Eren ile FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda ile Kanal D'de devam etmiştir.

Müge Anlı, Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hala bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.

Müge Anlı, Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Müge Anlı Programları

Dobra Dobra
Tatlı Sert
Mektubunuz Var 
Müge Anlı Kimdir? Biyografisi Müge Anlı Kimdir? Biyografisi Biyografistan Müge Anlı Hayatı, Müge Anlı Biyografi,Müge Anlı Nereli ve Kaç Yaşında, Müge Anlı Hakkında Bilgi Müge Anlı , 19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek l... 4.5 5

Hiç yorum yok: