Tayanç Ayaydın Kimdir? Biyografisi

Tayanç Ayaydın
Tayanç Ayaydın, 7 Ağustos 1979 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokulu Özel Doğa kolejinde okudu. Daha sonra Tercüman Lisesi ve İstek Vakfı Lisesinde okudu. Mimar Sinan Tiyatro bölümünü 2001 yılında bitirdi. 

Tayanç Ayaydın, Komedi Dram Tiyatro Topluluğu, Stüdyo Drama ve Alchera Tiyatro Topluluğu'nda oynadı.

5 Temmuz 2011 tarihinde oyuncu, Bulut Köpük ile evlenen Tayanç Ayaydın, 4 ay sonra boşandı.

Tayanç Ayaydın, 2014 yılında ''Zeytin Tepesi'' adlı dizide Aslıhan Gürbüz ile başrolü paylaştı.

2016 yılında yayınlanmaya başlayan Hayat Şarkısı adlı dizide Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ecem Özkaya ile birlikte rol alıyor.

Filmografisi


2016 Hayat Şarkısı - Hüseyin Cevher
2016 Emanet - Mirza
2016 Bama Git De - Ali
2015 Yeni Hayat - Orhan
2015 Son Bir Dans - Tolga
2015 Güvenlik - Mirza
2014 Zeytin Tepesi - Tarık Karatay
2013 Aşk Kırmızı - Ferhat
2009-2013 Sakarya-Fırat - Uzman Jandarma Osman Kanat
2009 Büşra - Yaman
2009 Ey Aşk Nerdesin? - Evlilik terapisti Serdar
2009 11'e10 kala
2008 Aşk Yakar - Selim
2007 Pazar - Bir Ticaret Masalı - Mihram
2006 Sıla - Abay
2004 Kalbin Zamanı - Genç Cemil
2004 Ziyaret
2004 Aliye - Kahraman
2004 Gece Yürüyüşü
Previous
Next Post »