Biyografi Ara

Tuğba Dural Kimdir? Biyografisi

 

Tuğba Dural
Tuğba Dural, 9 Haziran 1981 yılında Zonguldak’ta doğdu. TED Koleji’nin ardından İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dökümantasyon Enformasyon Bölümü’nde eğitimine devam etti. 2004 Eylül – 2005 Mayıs döneminde Serap Ezgü’den özel sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Tuğba Dural, CNN TÜRK Spor Servisi’nde görev yaptı.

Tuğba Dural, Şubat 2004 - Ağustos 2004 döneminde CNN TÜRK haber merkezinde Şirin Payzın ile Yeni Gün Hafta Sonu programında çalıştı bu dönemde Radyo Foreks’te ekonomi bültenlerini sundu. Eylül 2004’ten itibaren çalıştığı CNN TÜRK Spor Servisi’nde ise Barış Kuyucu ve Burcu Esmersoy’un sunduğu Spor Ekspres programının yapım aşamasında görev aldı ve özel dosyalar hazırladı.

Futbol Ekstra programının yapım ekibinde olan Tuğba Dural, spor haberlerini ve futboligA programını sundu.

Tuğba Dural, Ocak 2010'dan bu yanai NtvSpor servisinde görev almaktadır.
Tuğba Dural Kimdir? Biyografisi Tuğba Dural Kimdir? Biyografisi Biyografistan Tuğba Dural Hayatı, Tuğba Dural Biyografi, Tuğba Dural Nereli ve Kaç Yaşında, Tuğba Dural Hakkında Bilgi Tuğba Dural , 9 Haziran 1981 yılında Zonguldak’ta doğdu. TED Koleji’nin ardından İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dökümantasyo... 4.5 5

Hiç yorum yok: