Yaprak Özdemiroğlu Kimdir? Biyografisi

Yaprak Özdemiroğlu
Yaprak Özdemiroğlu, 14 Ağustos 1963 yılında Ankara'da doğdu. Yaprak Özdemiroğlu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunu olan Özdemiroğlu, profesyonelliğe tiyatro ile başladı. 

1981 yılında Yeşilçam'a geçerek sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı, bir dönem erotik içerikli filmlerde oynamış, "sabun köpüğü" denen türde filmlerde görülmüştür. 

Yaprak Özdemiroğlu, Sanatçı, Attila Özdemiroğlu'nun kızıdır.

Yaprak Özdemiroğlu, 2011 yılında Cem Yılmaz ile flört ettiği iddialarıyla gündeme gelmişti.


Filmografisi

Kumsaldaki İzler - 2002
Üzgünüm Leyla - 2000
Zontellektüel Abdullah - 1994
Arkadaşım Şeytan - 1988
Yalnız Kadın - 1987
Merdoğlu Ömer Bey - 1986
Yarın Ağlayacağım / Erkekler de Ağlar - 1986
Gülüşan - 1985
Çılgın Arzular - 1984
Fırtına Gönüller - 1984
Sevmek Yeniden Doğmak - 1984
Damga - 1984
Çaresizim - 1984
Dil Yarası - 1984
Feryat - 1983
Beyaz Ölüm - 1983
Şekerpare - 1983
Alişan - 1982
Dolap Beygiri - 1982
Şöhretin Sonu - 1981
Hababam Sınıfı Güle Güle - 1981

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder