Biyografi Ara

Seren Serengil Kimdir? Biyografisi

 

Seren Serengil
Seren Serengil, 6 Nisan 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Seren Serengil'in babası Öztürk Serengil ve annesi Nevin Teoman’dır. 4 yaşındayken anne-babası ayrıldılar. Çocukluğu Nişantaşı’nda annesinin yanında geçti. Annesi sekiz sene baleye gönderdi, klasik piyano dersleri aldırttı. İstanbul'da Yıldız Kolejinde okuduktan sonra Londra'da, sonrada İsviçre'nin Montrö kentinde Buisness okudu. Anneannesi “Marcella” adında bir İtalyandı, dedesi Türk , teyzeleri, kuzenleri hepsi İtalyan kültürüyle büyümüş. Annesi Nevin hanım Seren’i sıkı yetiştirmek için, Montrö’de rahibelerin okuttuğu, erkeklerin olmadığı, köyde bir okula gönderdi, ancak 2 yıl dayanabildi.

16 yaşında sahne hayatına atılan Seren Serengil, 4 yıl boyunca Türkiye’nin en genç assolisti olarak sahnelere çıktı.

1996 yılında Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaştığı köylü güzeli bir genç kızı canlandırdığı TRT dizisi ile tanındı.

Seren Serengil, 2000 yılında televizyonlarda (TGRT) 3 yıl evlilik programı sundu; sonra da ayrılan çiftleri barıştırma formatında Türkiye'deki ilk aşk temalı evlilik programların sunuculuğunu yaptı. Yayın saati çok erken diye işi bıraktı.

Sanatçının ilk albümü "Bana Herşey Seni Hatırlatıyor" son albümü ise "Bu Gecenin Hatırına" oldu.

Seren Serengil’in sevilen şarkıları; Bana herşey seni hatırlatıyor, Alışmak sevmekten daha zor geliyor, Sen şansını kaybettin, Mümkün değil, Sürünüyorum, Bu gecenin hatrına, Ben adamı ayrılırken tanırım, Ya seninle ya sensiz.

Seren Serengil Evlilikleri

Evlilik konusunda şansı kapalı olan Seren Serengil, İlk evliliğini, 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile yaptı. 2 yıl sonra 2002'de boşandılar.

2. evliliğini, 2002 yılında şarkıcı Cengiz İmren ile yapan Seren Serengil, 2005 yılında boşandı.


3. evliliğini, 5 Nisan 2006 tarihinde Roma Konsolosluğu'nda Musa Aytun ile evlendi. 4 yıl sonra 2010 da boşandılar.

Seren Serengil Kimdir? Biyografisi Seren Serengil Kimdir? Biyografisi Biyografistan Seren Serengil Hayatı, Seren Serengil Biyografi, Seren Serengil Nereli ve Kaç Yaşında, Seren Serengil Hakkında Bilgi... Seren Serengil , 6 Nisan 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Seren Serengil'in babası Öztürk Serengil ve annesi Nevin Teoman’dır. 4 ... 4.5 5

Hiç yorum yok: