Biyografi Ara

Ali Yalçın Kimdir? Biyografisi

 

Ali Yalçın
Ali Yalçın, 22 Kasım 1989 yılında Sivas'ta doğdu. 6 yaşında çizmeye, 8 yaşında bağlama çalmaya başladı. Ortaokulda öğretmenlerinin desteğiyle ilk resim sergisini açtı. Çeşitli resim yarışmalarında birincilikler aldıktan sonra karikatüre başladı. Lise döneminde İstanbul'dan Ankara'ya taşındı. 2006 yılında İstanbul'a geri döndü ve moda tasarım eğitimi aldı.

Bu dönemde gitar başta olmak üzere farklı enstrümanlar öğrendi. 2008 yılında Levent Ülgen ve Tarık-Binnur Şerbetçioğlu çiftinden oyunculuk eğitimi aldı. Akasya Durağı'nda bir sezon rol aldıktan sonra Adanalı, Küçük Kadınlar, Ejder Kapanı, Aşk ve Ceza, İstanbul'un Altınları gibi birçok yapımda yer aldı. Mahsun Kırmızıgül'ün Babalar ve Evlatlar projesinde Tırmık karakterini canlandırdı.

Ali Yalçın, 2013 yılında Cem Davran ve Melis Tüzüngüç'ün başrollerde oynadığı, Babam Sınıfta Kaldı adlı dizide Sinan karakterini canlandırdı.
Ali Yalçın Kimdir? Biyografisi Ali Yalçın Kimdir? Biyografisi Biyografistan Ali Yalçın Hayatı, Ali Yalçın Biyografi, Ali Yalçın Nereli ve Kaç Yaşında, Ali Yalçın Hakkında Bilgi... Ali Yalçın , 22 Kasım 1989 yılında Sivas'ta doğdu. 6 yaşında çizmeye, 8 yaşında bağlama çalmaya başladı. Ortaokulda öğretmenlerinin de... 4.5 5

Hiç yorum yok: