Birkan Sokullu Kimdir? Biyografisi

Birkan Sokullu
Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Öner Evez ile tanıştıktan sonra fotomodellik yapmaya başlayan Birkan Sokullu, 2003 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında 3. olduktan sonra oyunculuğa başladı.

İlk olarak 2008 yılında Keremcem ve Yasemin Allen'in başrollerde oynadığı, Elif dizisinde Mustafa karakterini canlandıran Birkan Sokullu, daha sonra Küçük Kadınlar dizisinde Ayaz rolünü canlandırdı.

Birkan Sokullu, 2013 yılında Mehmet Akif Alakurt'un başrolde oynadığu, Fatih dizisinde Şehzade Mustafa karakterini canlandırıyor.

Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde Aslı Enver ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde ise boşandılar. Şu anda ise oyuncu Berrak Tüzünataç ile aşk yaşıyor.

Filmografisi

2014 Kurt Seyit ve Şura 2013 Fatih - Şehzade Mustafa
2012 Uçurum - Ulaş
2010-2011 Küçük Sırlar - Demir 
2008 Melekler Korusun - Levent
2008-2009 Küçük Kadınlar - Ayaz
2008 Elif - Mustafa 
Previous
Next Post »