Can Sipahi Kimdir? Biyografisi

Can Sipahi
Can Sipahi, 20 Ocak 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Rıdvan Ege Anadolu Lisesinden mezun oldu. Üniversitede Uygulamalı Oyunculuk eğitimi aldı. 

İlk defa reklam filmleriyle ekran karşısına çıkan Can Sipahi, 2009 yılında Ah Kalbim dizisinde Batuhan karakteri ile dizi oyunculuğuna başldı. 2010 yılında Hamdi Alkan'ın yönettiği ''Öğretmen Kemal'' dizisinde Doruk karakteri ile tanındı.

2013 yılında Beren Saat'in başrolde oynadığı, İntikam dizisinde Rüzgar'ın kardeşi Barış Denizci rolünü canlandırdı.

Filmografisi

2015 Aşk Yeniden - Orhan
2014 Beni Sen Anlat
2013 İntikam - Barış Denizci
2011 Yıldız Masalı - Umut
2010 Öğretmen Kemal - Doruk
2009 Ah Kalbim - Batuhan
Previous
Next Post »