Ece Çeşmioğlu Kimdir? Biyografisi

Ece Çeşmioğlu
Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuğa, 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisi ile başlayan Ece Çeşmioğlu, 2005 yılında Kıvanç Tatlıtuğ, Songül Öden ve Ekrem Bora'nın başrollerde oynadığı, Gümüş dizisinde Özge karakterini canlandırdı. 2006'da ise İki Aile dizisindeki Ceren rolüyle tanınmaya başladı. 

Ece Çeşmioğlu, son olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Ayça karakterini canlandırdı.

2015 yılında yayınlanmaya başlayan; Nurgül Yeşilçay, Beren Saat, Hülya Avşar, Farah Zeynep Abdullah, Metin Akdülger, Aslı Tandoğan, Aslıhan Gürbüz, Vildan Atasever, Öykü Karayel, Ekin Koç, Cihan Ünal, Kadir Doğulu gibi daha birçok ünlü oyuncunun rol aldığı dev kadrolu tv dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Atika Sultan'ı canlandırdı.

Filmografisi

2002 Çocuklar Duymasın
2004 Çocuğun Var Derdin Var
2005 Nehir
2005 Gümüş - Hilal
2006 İki Aile - Ceren Karaman
2008 Eyvah Halam - Asya
2009 Ev - Setenay
2011 Firar - Bahar
2012-2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki - Ayça
2015 Yaz'ın Öyküsü - Yaz
2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem - Atike Sultan
2016 Kalbim Yangın Yeri - Sevda Günsoy
Previous
Next Post »