Eser Yenenler Kimdir? Biyografisi

Eser Yenenler
Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 yılında Bursa'da doğdu. Küçük yaşta babasını kaybeden Eser Yenenler, Liseyi, Bursa Gazi Anadou Lisesi okudu. Burada daha sonra birlikte rol alacağı Oğuzhan Koç ile tanıştı. Marmara Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur.

2004 yılında Sanem Çelik'in oynadığı Aliye dizisinde Özgür rolünü oynayan Eser Yenenler, 2006 yılında BKM ekibine katılarak Yılmaz Erdoğan'ın senaristi olduğu, Bir Demet Tiyatro'da oynamaya başladı.

2008-2011 döneminde yine BKM ekibi ile birlikte Çok Güzel Hareketler Bunlar'da sunuculuk ve oyunculuk yapmaya başladı. Ayrıca bazı skeçlerin senaryosuna da katkıda bulundu. 2010'da aynı ekiple Çok Filim Hareketler adlı filmde rol aldı.

2013 yılında Acun Ilıcalı'nın Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmasında Sergen Yalçın'ın ayrılmasıyla jüri görevine başlayan Eser Yenenler, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yapmaktadır.

2013 yılında ilk olarak Star Tv'de 3+1 adı ile yayınlanan daha sonra ise Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalında 3 Adam adı ile devam eden programda İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile beraber sunuculuk yapıyor.

2015 yılında Bana Baba dizisinde İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Cezmi Baskın ile birlikte rol alan Eser Yenenler Bora karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2017 Doru - Çenebaz
2016 3 Adam Fazla Gurur Kalbe Vurur
2015 Bana Baba Dedi - Bora
2012 Eyvah Düşüyorum
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat
2008 2011 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2006 Fırtına
2006 2007 Bir Demet Tiyatro
2004 Aliye - Özgür

Previous
Next Post »