Eser Yenenler Kimdir? Biyografisi

Eser Yenenler
Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 yılında Bursa'da doğdu. 11 yaşında tiyatroya başladı. Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okuyan Eser Yenenler, daha sonra Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. 6 yaşındayken babası vefat etmiş.

Eser Yenenler, her yıl "Çakırkeyf" adlı rock grubuyla lisenin mezuniyet törenine katılmaktadır. Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak'ta yer aldı.

Eser Yenenler, BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı. Ayrıca Çok Film Hareketler Bunlar adlı sinema filminde de rol aldı.

Bir dönem Star tv'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur.

Eser Yenenler, 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın ''Yetenek Sizsiniz Türkiye'' adlı yarışmasında Sergen Yalçın'ın yerine jüri görevine başladı. Ali Taran ve Seda Bakan ile jüri üyeliğine devam etmektedir.


Esre Yenenler, 2015 yılında Bana Baba dedi isimli tv dizisinde başrolde Bora rolünü canlandırdı.

Filmografisi


2013 Yetenek Sizsiniz Türkiye (TV programı) - Jüri
2013 3+1 (Talk Show Programı) - Sunucu
2013 Benzemez Kimse Sana (TV programı)
2012 Eyvah Düşüyorum
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat
2008 2011 - Çok Güzel Hareketler Bunlar
2006 Fırtına
2006 2007 - Bir Demet Tiyatro
2003 Aliye

Previous
Next Post »