Gökçe Yanardağ Kimdir? Biyografisi

Gökçe Yanardağ
Gökçe Yanardağ, 18 Eylül 1975 yılında İstanbul'da doğdu. 1991-2002 yılları arasında mankenlik yaptı. Mankenlik yaptığı süre boyunca tasarım yarışmaları ve yurtdışı fuarlarında düzenlenen defilelerde yer aldı.

1996 yılında Türkiye güzellik yarışmasında 4. olan Gökçe Yanardağ, aynı yıl Japonya da düzenlenen Miss International güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek ilk 10’a girdi.

Damak Tadı isimli yemek programını sundu ve çeşitli reklam filmlerinde rol aldı.  1997 yılından sonra dizi oyunculuğu kariyerine başlayan Gökçe Yanardağ, ilk olarak Deli Divane dizisinde Zeliha rolünü oynadı. Daha sonraki yıllarda; Güz Gülleri, Kırık Ayna, Sıla, Aşk ve Ceza dizilerinde rol aldı.

2013 yılında başrollerde Emre Kınay, Hande  Doğandemir ve Kerem Bürsin'in paylaştığı ''Güneşi Beklerken'' adlı dizide Tülin karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2015 Toz Bezi - Ayten'in Kız

2015 Kırgın Çiçekler
2014 Sevdam Alabora - Sevinç
2013 Güneşi Beklerken - Tülin
2011-2010 Aşk ve Ceza - Nazan
2009 Hesaplaşma - İpek
2008 Aşk Yakar - Müjde
2006 Sıla - Esma
2006 Aloya - Aloya
2005 Beşinci Boyut - Meltem
2004 Üç Kişilik Aşk - Müge
2004 Haziran Gecesi - Selen Sadık
2004 Büyük Buluşma 
2003 Kırık Ayna - Nilüfer
2003 Gelin
2002 Aşk Meydan Savaşı - Nazan
2001 Savunma
2001 Güz Gülleri - Ayşe
2000 Aşk Hırsızı
2000 Aşk Aynı Adreste - Esra
1997 Deli Divane - Zeliha
Previous
Next Post »