Hazar Ergüçlü Kimdir? Biyografisi

Hazar Ergüçlü
Hazar Ergüçlü, 1992 yılında KKTC'de doğdu. Lefkoşa Belediyesinde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı.

2011-2012 döneminde Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile tanınmaya başlanan Hazar Ergüçlü, Benim Dünyam adlı bir sinema filminde de rol aldı.

2013-2014 döneminde yabancı dizi The O.C'den uyarlanan, Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'ın başrolleri paylaştığı, Med Cezir adlı dizide Eylül karakterini canlandırdı.

Hazar Ergüçlü, 2016 yılında Yüksek Sosyete adlı dizide Engin Öztürk, Meriç Aral ve Ozan Dolunay ile başrolü paylaşıyor.

Filmografisi

2017 Ahlat Ağacı
2016 Yüksek Sosyete - Cansu Koran
2016 Mahalle
2016 Dar Elbise - Güle
2015 Analar ve Anneler - Kader
2013 Benim Dünyam
2012 MedCezir - Eylül
2012 Açlığa Doymak - Sena
2011-2012 Kuzey Güney - Simay Canay
2010 Gölgeler ve Suretler - Ruhsar
Previous
Next Post »