İrem Altuğ Kimdir? Biyografisi

İrem Altuğ
İrem Altuğ, 15 Eylül 1980 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokulda, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi. Sonra bir ajans onun ismini en üst sıralara kaydetti. Çocukluk dönemi boyunca 40’a yakın reklam filminde oynayan İrem Altuğ, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünü terk edip yurtdışında oyunculuk okumaya karar verdi.

San Francisco State University’de yine aynı bölümü bitirdi. Amerika'da kaldığı 5 sene içerisinde 20 kısa,3 uzun metraj bağımsız yapım filmlerde rol aldı. Sonra Türkiye’ye döndü Karılar Koğuşu, Eve Giden Yol filmleri ile Ihlamurlar Altında ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir adlı dizilerde yer aldı. Vazgeç Gönlüm adlı dizide Bahar karakterini canlandırdı.

2013-2014 döneminde yayınlanan, ''Aşk Ekmek Hayaller'' adlı dizide Berna Laçin, Sinan Tuzcu, Burak Hakkı ve Müjde Ar ile birlikte rol aldı

Filmografisi

2016 Suda Balık - Zühre
2014 Yola Çıkmak - Ayşe Bedir
2013-2014 Aşk Ekmek Hayaller - Reyhan
2011 Nar - Deniz
2011 Direk Aşk - Kısa Film
2011 Kayıp Aranıyor - Asya
2011 Direk Aşk - Serap
2009 Mordkommission İstanbul - Saime Soydan
2009 Melekler ve Kumarbazlar - Zeynep
2008 Kirpi -Çiğdem
2007 Vazgeç Gönlüm - Bahar
2006 Eve Giden Yol 1914 - İffet
2005 Ihlamurlar Altında - Feride 
2004 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir- Zeynep
1989 Zirveye Giden Yol
1989 Karılar Koğuşu - Selime
Previous
Next Post »