Biyografi Ara

Nejat Gürçen Kimdir? Biyografisi

 

Nejat Gürçen
Nejat Gürçen, 1936 yılında İngiltere'de doğdu. 1970'li ve 1980'li yıllardaki jön rollerinin yanında, gerek Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın filmlerinin patron, gazinocu ve Bizanslı rollerini canlandıran yardımcı oyunculardan biri olmuştur.

Gülen Gözler filminde inşaatı çöken Müteahhit Yunus, Gazeteci filminde fabrikatör Talip, Kara Murat Devler Savaşıyor filminde Bizanslı Moralı, Süpermenler filminde Macaroni, Gerzek Şaban filminde mahallelinin borçlu olduğu Hamdi, Umudumuz Şaban filminde Müteahhit Sadullah, Korkusuz Korkak filminde Mülayim Sert'in patronu gibi birçok rolleri oynamıştır.

Nejat Gürçen, 1967 yılında kızı Funda Gürçen, Fikret Hakan ve Ayten Gökçer'in oynadığı ''İçli Kız Funda'' adlı filmin yapımcılığını üstlenmiştir.

Nejat Gürçen, 1996 yılında İspanya'nın Madrid şehrinde vefat etti.
Nejat Gürçen Kimdir? Biyografisi Nejat Gürçen Kimdir? Biyografisi Biyografistan Nejat Gürçen Hayatı, Nejat Gürçen Biyografi, Nejat Gürçen Hakkında Bilgi... Nejat Gürçen , 1936 yılında İngiltere'de doğdu. 1970'li ve 1980'li yıllardaki jön rollerinin yanında, gerek Kemal Sunal ve Cü... 4.5 5

Hiç yorum yok: