Nihan Okutucu Kimdir? Biyografisi

Nihan Okutucu
Nihan Okutucu, 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim alan Nihan Okutucu, ilk olarak TRT'de yayınlanan Yedi Numara adlı dizide Özge karakterini canlandırdı. Daha sonraki yıllarda da birçok film ve dizide rol aldı.

2006-2007 yıllarında yayınlanan Nurgül Yeşilçay'ın başrolde oynadığı Ezogelin adlı dizi de Meryem karakterini canlandıran Nihan Okutucu, 2012 yılında ise Görünmeyenler adlı korku filminde rol aldı.

Filmografisi

2012 Görünmeyenler - Selin
2011 Bir Zamanlar Anadolu'da - Gülnaz
2011 Mor Menekşeler - Gece kuşu 
Sabiha
2010 Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan - H
ülya Orhun
2009 Ayrılık - 
Meryem
2008 Vicdan - 
Remziye
2006-2007 Ezo Gelin - 
Meryem
2005 Beşinci Boyut - 
Kezban
2004 Canım Benim
2002 Yedi Numara - 
Özge

Previous
Next Post »