Sarp Aydınoğlu Kimdir? Biyografisi

Sarp Aydınoğlu
Sarp Aydınoğlu, 1 Eylül 1980 yılında Ankara'da doğdu. 1998'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına girdi ve 2002 yılında mezun oldu. Mezun olduğundan bu yana Semaver Kumpanya Tiyatrosunda çeşitli oyunlar oynadı. 2006'da Alis Harikalar Diyarında oyunuyla Akbank Çocuk tiyatrosuna katıldı.

2012 yılında Karnaval filminde Eray karakterini canlandıran Sarp Aydınoğlu, 2013 yılında Sermiyan Midyat ve Demet Akbağ'ın başrollerde oynadığı Hükümet Kadın 2 filminde de Öğretmen rolünü oynadı.

Filmografisi

2016 Babamın Kanatları - Nedim
2015 Pinhan - Pinhan
2013 Hükümet Kadın 2 - Öğretmen
2013 Bende Özledim
2012 Karnaval - Eray

2012 Hükümet Kadın
2012 Leyla ile Mecnun  - Bünyamin/Benjamin
2011 Huzurum Kalmadı - Nevzat
2009 Bu Kalp Seni Unutur Mu?
2009 Acemi Müezzin
2009 40
2008 Sınıf - Sarp
2008 Issız Adam - T-Shirt Satıcısı
2008 Gece Gündüz - Mülteci
2007 Sessiz Fırtına
2007 Kara Yılan - Nedim
2006 Barda - Bardo
2005-2006 Hırsız Polis
2004 Gönül Yarası - Taksi Şöförü
Previous
Next Post »