Toprak Sergen Kimdir? Biyografisi

Toprak Sergen
Toprak Sergen, 1968 yılında doğdu. Semih Sergen'in oğlu ve Burak Sergen'in de kardeşidir. Ankara Üniversitesi, Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Yönetmenliği Bölümü'nü bitiren Toprak Sergen, Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde ön lisans yaptı. TRT'de radyo sunuculuğu, tv program yapımcılığı ve kısa bir süre de Trabzon Devlet Tiyatrosunda, özel tiyatrolarda çalıştı.

Toprak Sergen, televizyon reklam filmlerinde, kliplerde ve sabah kuşağı, yarışma programlarında yer aldı, seslendirme çalışmaları yapıyor. "Albüm" adında bir müzik albümü de çıkardı.

Toprak Sergen, 2012 yılında Tolga Çevik, Köksal Engür, Pelin Körmükçü ve Zeynep Özder ile birlikte ''Sen Kimsin?'' adlı komedi filminde rol aldı.

Filmografisi

2012 Sen Kimsin? - Adnan
2008 İçimdeki Yabancı: Seni Seviyorum
2007 Ratatoille - Seslendirme
2007 Başımın Belası - Müdür
2006 Yalancı Yabancı
2006 Gelin
2005 Düşler ve Gerçekler - Yiğit
2002 İçerideki - Bardaki Adam
2002 Romantik - Geç Mazhar
2002 Kurşun Asker
2001 Avcı - Ali Sümer
2000 Şöhret Tutkusu - Kadir
2000 Kırık Zar - Sedat
2000 Zümrüt / Gözlerim Aklına Gelirse - Selim
2000 Gelinlik Kız - Halim
2000 Dedelerimi Evlendirirken - Mehmet
1999 Kara Kentin Çocukları - Kürşat
1999 Baba
1999 Aşkın Dağlarda Gezer - Mahmut
1998 Her şey Oğlum İçin
1997 Öldürme Üzerine Küçük Bir Film
1997 Baba Evi
1997 Sırtımdan Vuruldum - Deniz
1996 Ay Işığında Saklıdır
1996 Kara Melek - Engin Kara
1995 Melek Apartmanı
1995 Bizim Aile - Murat
1994 Sonradan Görmeler
1989 Hayat Ağacı - Seslendirme
1984 Charles İş Başında - Seslendirme
Previous
Next Post »