Biyografi Ara

Buğra Özmüldür Kimdir? Biyografisi

 

Buğra Özmüldür
Buğra Özmüldür, 21 Nisan 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi olan Buğra Özmüldür, oyunculuğa 9 yaşında Sinan Çetin'in çektiği Çamlıca Gazoz reklamı ile başladı. Daha sonra Reklam Öz denetim Kurulu'nun bir kampanya reklamında oynamıştır. Buradaki oyunculuğu Sihirli Annem'in ilk yönetmeni Ersoy Güler tarafından beğenilen Buğra Özmüldür, Cem karakteri için  uygun kişi olarak görülür.

Sihirli Annem dizisinde oynamaya devam ederken yine Sinan Çetin'in yönettiği Tansaş reklamında oynayan Buğra Özmüldür, Sihirli Annem bittikten sonra Selena dizisinde de 1 bölüm konuk oyunculuk yapmıştır.

2013 Yılında Perde isimli kısa metraj filmde Kutay Denizler ve Burak Babayiğit'in yönetmenliğinde Baran Kara isimli karakteri canlandıran Buğra Özmüldür,  Baykuş Sanat Evinde Tiyatro'ya devam etmektedir.

Filmografisi


2016 Olaylar Olaylar - Ergen
2015 Melek ile Serhat - Gürkan
2015 Senden Bana Kalan - Menfi
2012 The Susac - Kerem (Kısa Film)
2003-2011 Sihirli Annem - Cen
2006 Selena - Yıldıray
Buğra Özmüldür Kimdir? Biyografisi Buğra Özmüldür Kimdir? Biyografisi Biyografistan Buğra Özmüldür Hayatı, Buğra Özmüldür Biyografi, Buğra Özmüldür Nereli ve Kaç Yaşında Buğra Özmüldür , 21 Nisan 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi olan Bu... 4.5 5

Hiç yorum yok: