Çağdaş Onur Öztürk Kimdir? Biyografisi

Onur Öztürk
Çağdaş Onur Öztürk, 16 Ağustos 1979 yılında Sivas'ta doğdu. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur.

2011-2013 döneminde Kanal D'de yayınlanan başrolde Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı, Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Barış Hakmen karakteri ve Sakarya Fırat dizisinde ki Hasan Tuna rolü ile tanınmaktadır.

Onur Öztürk, 2014 yılında Begüm Birgören ve Aslı Tandoğan ile birlikte ''Kendime İyi Bak'' adlı sinema filminde başrolü paylaştı.

Filmografisi

2016 Kış Güneşi - Bora Bilgin
2014 Tut Sözünü
2014 Sarmaşık
2014 Kendime İyi Bak - Emre
2014 Düşler ve Umutlar - Çakı
2013 Böyle Bitmesin - Konuk Oyuncu
2011-2013 Kuzey Güney - Barış Hakmen
2009-2012 Sakarya Fırat - Hasan Tuna
2008 Gazi - Akın
2008 Doğruluk Ekseni - Doğan
Previous
Next Post »