Deniz Gözen Kimdir? Biyografisi

Deniz Gözen
Deniz Gözen, 13 Mayıs 1990 yılında doğdu. Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü okumaya devam ediyor. 

Ekran karşısına ilk kez ikizi (Melis Gözen) ile birlikte Aşk Her Yaşta dizisinde Ayşe karakteri ile çıkmıştır. Daha sonra da oyunculuğa devam eden Deniz Gözen; Genco gibi dizilerde rol almıştır.

2009 yılında başrollrede Murat Han ve Begüm Birgören'in rol aldığı Ömre Bedel dizisinde Seda rolünü oynadı.

Filmografisi

2010 Geniş Aile - Gelin
2009 Ömre Bedel - Seda
2009 Parmaklıklar Ardında - Didem Kalyoncu
2008 Gurbet Kuşları -
2007 Genco - Derin
2007 Bez Bebek - Nazlı
2005 Aşk Her Yaşta - Ayşe
Previous
Next Post »