Durul Bazan Kimdir? Biyografisi

Durul Bazan
Durul Bazan, 20 Eylül 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. 2000 yılında Çarli İş Başında isimli dizide Tarkan rolü ile ekranlara çıkan Durul Bazan, 2001 yılında Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın'ın başrolde oynadığı, Aşkım Aşkım isimli dizide Necati karakteri ile tanındı. 2002 yılında ''Papatya ile Karabiber'' isimli sinema filminde Ömer karakterini canlandırdı.

2002 yılında Martılar Açken isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. 2002 yılı içerisinde Lahmacun ve Pizza isimli tv dizisinde Şemistan karakterini canlandırmıştır. Yine 2002 yılında Yıldızların Altında isimli dizide Hayati karakterini canlandırmıştır.

Durul Bazan, Hayat Bilgisi, Yuvam Yıkılmasın, Tombala, Sensiz Olmuyor, Emret Komutanım : Şahmet, Maskeli Beşler : Irak, Son Ders :  Aşk ve Üniversite gibi bir çok yapımda rol aldı.


2009 yılında Türkler Çıldırmış Olmalı filminde Korsan Ercüment karakterini canlandıran Durul Bazan, 2010 yılında Erkan Köse ile birlikte, ''Gecekondu'' isimli tv programını sundu.

Durul Bazan, 2014 yılında Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolde oynadığı ''Eyvah Eyvah 3'' filminde rol aldı.

Filmografisi

2016 Seni Seven Ölsün - Dursun
2014 Yedi Güzel Adam
2014 Tut Sözünü
2014 Eyvah Eyvah 3
2014 Analı Oğullu - Merdan
2012 G.D.O Karakedi - Psikopat
2011 Komik Bir Aşk Hikayesi - Hasan
2011-2012 Avrupa Avrupa - Tekin
2010 Gecekondu - Durdu
2009 Türkler Çıldırmış Olmalı : Afrika - Korsan Ercüment
2009 Sizi Seviyorum - Gökhan
2009 Karanlıktakiler - Yönetmen
2009 Hicran Yarası - Harun
2008 Son Ağa - Hayri
2007 Çemberin Dışında - Bedirhan
2007 Son Ders : Aşk ve Üniversite - Cem
2006 Maskeli Beşler : Irak
2006 Emret Komutanım : Şah Mat - Davi
2005 Tombala - Yusuf
2005 Sensiz Olmuyor - Şakir
2004 Canım Benim - Ali
2003 Yuvam Yıkılmasın - Alparslan
2003 Hayat Bilgisi - Ramadan
2002 Yıldızların Altında - Hayati
2002 Papatya ile Karabiber - Ömer
2002 Martılar Açarken - Konuk Oyuncu
2002 Lahmacun ve Pizza - Şemistan
2001 Aşkım Aşkım - Necati
2000 Çarli İş Başında
Previous
Next Post »