Hakan Meriçliler Kimdir? Biyografisi

Hakan Meriçliler
Hakan Meriçliler, 29 Ocak 1968 yılında İzmir'de doğdu, 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun oldu.

2000 yılında Sivas Devlet Tiyatrosuna stajyer sanatçı olarak atandı ve Devlet Tiyatrolarında sanatçı olarak görev almaya başladı. 2010 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Devlet Tiyatroları bünyesinden görev aldığı süre içerisinde Tiyatro Dot gibi özel tiyatrolarda çalışmalar yaptı.

Hakan Meriçliler, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı, Yalan Dünya dizisinde Çağatay rolünü oynadı.

Filmografisi

2016 Hayat Sevince Güzel - Şinasi
2011-2014 Yalan Dünya - Çağatay
2011 Tek Başımıza - Necati
2010 Deli Saraylı - Bahçevan
2009 Melekler ve Kumarbazlar - İrfan
2009 Bahar Dalları - Neşet
2008 Küçük Kadınlar - Şahin
2008 Komedi Türk - Haber Spikeri
2008 Kendi Okulumuza Doğru - Tahir
2008-2009 Adanalı - Biryantin Hikmet
2007 Semum - Prof. Oğuz
2007 Menekşe ile Halil - Ahmet
2007 Doğal Köle
2006 Ruj - Sanat Yönetmeni
2006 Erkekler Ağlamaz
2006 Emret Komutanım: Şah Mat - Mahmut
2005 Kadın Her Zaman Haklıdır
2004 Büyük Buluşma
2003 Kurtlar Vadisi - Çeçen Lider
Previous
Next Post »