Biyografi Ara

Jensen Ackles Kimdir? Biyografi

 

Jensen Ackles
Jensen Ross Ackles, 1 Mart 1978 tarihinde ABD/Dallas'da doğdu. Bir dönem modellik yapan Jensen Ackles, 1997 yılında Llyod V. Berkener High School'dan mezun olduktan sonra "Days of Our Lives" adlı dizide rol aldı. Bu diziden sonra Jensen Ackles, James Cameron'un Dark Angel adlı TV serisi için Vancouver'a gitti. 2003'te "Dawson's Creek" adlı dizide CJ rolünü oynadı. 2004'te Smallville adlı dizide oynamak için tekrar Vancouver'a geri döndü ve bu dizide Jason Teague adlı karakteri canlandırdı.

Jensen Ackles, 2005 yılında CW'nin yeni korku serisi Supernatural dizisinde Dean Winchester karakteri ile ekranlara geri döndü. Son olarak 2009 yılında My Bloody Valentine adlı korku filminde Tom Hanniger adında bir karakteri canlandırmıştır.

Supernatural dizisinde rol aldığı Jared Padalecki ve Misha Collins ile yakın arkadaştır. Ayrıca evlenene kadar birlikte yaşadığı Jason Manns ile de yakın arkadaş oldukları bilinmektedir. Jason Manns ve Steve Carlson ile birlikte de şarkı söylemiştir. Kendisi Dean karakteri ile hem ABD, hem de dünya çapında büyük bir ün kazandı. Aynı yıl içinde oynadığı filmlerle birlikte oyunculuğunu kanıtlamayı başardı.

Jensen Ackles,  15 Mayıs 2010 tarihinde, daha önce oynadığı Ten Inch Hero filminde tanıştığı sevgilisi Danneel Harris ile evlendi.

Filmografisi

2009 Sevgililer Günü Katliamı - Tom Hanniger
2007 Küçük Kahramanlar - Priestly
2005-? Supernatural - Dean Winchester
2005 Oyunun Laneti - Jake Gray
2001 Smallville - Jason Teague
2001 Blonde - Eddie
2000 Dark Angel - Alec
1998 Dawsan's Creek - C.J
Jensen Ackles Kimdir? Biyografi Jensen Ackles Kimdir? Biyografi Biyografistan Jensen Ackles Biyografi, Jensen Ackles Hayatı, Supernatural Jensen Ackles... Jensen Ross Ackles , 1 Mart 1978 tarihinde ABD/Dallas'da doğdu. Bir dönem modellik yapan Jensen Ackles, 1997 yılında Llyod V. Berkener... 4.5 5

Hiç yorum yok: