Biyografi Ara

Oktar Durukan Kimdir? Biyografisi

 

Oktar Durukan
Oktar Durukan, 1938 yılında İstanbul'da doğdu. Haydar Paşa Lisesi'nden mezun oldu. Sinemaya 1958 yılında, yönetmen-senarist İhsan Sedat'ın "O Günden Sonra" adlı filminde oynayarak girdi. Bir süre baş rollerde oynadıktan sonra, kariyerini karakter rolleri oynayarak sürdürdü.

Kemal Sunal'ın oynadığı Tosun Paşa filminde, hakiki Tosun Paşa rolüyle de tanınan Oktar Durukan, ilerleyen yıllarda gazete ve dergi (Seksek çocuk foto romanı dergisi) foto romanlarında ve daha sonraları televizyon filmleri ile dizilerinde rol aldı. Mümtaz Ener'in şarkıcı ve oyuncu kızı Erden Ener ile evlenip ayrıldı.

Oktar Durukan, 2007 yılında İstanbul'da tek başına yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Cenazesi Kulaksız mezarlığına defnedilmiştir.
Oktar Durukan Kimdir? Biyografisi Oktar Durukan Kimdir? Biyografisi Biyografistan Oktar Durukan Hayatı, Oktar Durukan Biyografi, Oktar Durukan Nereli ve Hakkında bilgi... Oktar Durukan , 1938 yılında İstanbul'da doğdu. Haydar Paşa Lisesi'nden mezun oldu. Sinemaya 1958 yılında, yönetmen-senarist İhsan... 4.5 5

Hiç yorum yok: