Semra Dinçer Kimdir? Biyografisi

Semra Dinçer
Semra Dinçer, 1965 yılında Ankara'da doğdu. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer ''alaylı'' diye tabir edilen işin mutfağında yetişmiş, bir çok dizi ve sinema filminde roller almış ve başarılı bir performans sergilemiştir. 

2011-2012 döneminde Dinle Sevgili dizisine Ülfet rolünü ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynadığı Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandırdı.

Semra Dinçer, 2013 yılında Fox tv'de yayınlanan Görüş Günü Kadınları dizisinde Zehra karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Görüş Günü Kadınları - Zehra
2011-2012 Kuzey Güney - Handan Tekelioğlu
2011-2012 Dinle Sevgili - Ülfet
2010 Maskeli Balo
2010 Unutulmaz - Nazan
2008 Kardelen - Şermin
2008 Gonca Karanfil
2008 Derman - Adalet Hemşire
2008 Kavak Yelleri - Berrin
2007 Leylan - Sebahat
2007 Geniş Zamanlar - Sıdıka
2006 Yağmurdan Sonra - Dafne
2006 Kaybolan Yıllar - Rosa
2005 Yolun Sonu
2005 Döngel Karhanesi - Didar
2004 Perçem
2004 Fırtına Hayatlar
2003 Mihrali
2003 Kırık Ayna
2002 Kumsaldaki İzler
2002 Berivan
2001 Tatlı Hayat - Mehpare
2001 Benim için Ağlama
2000 İçimizden Biri
2000 Zehirli Çiçek
2000 Profesyoneller
2000 Martılar ve İstanbul
2000 Kimyacı
2000 Gökten Düşen Hazine
2000 Filler ve Çimen
1999-2001 Yılan Hikayesi - Cemile
1999 Kıvılcım
1998 Örümcek - Merve
1998 Kaçıklık Diploması
1994 Suçlu Kim?
1993 Barışta Savaşanlar
1984 Köşe Dönücü
Previous
Next Post »